Emre Mor'da son dakika

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bulunan milli futbolcumuzla ilgili Dortmund Teknik Direktörü Peter Bozs bugün önemli bir tercih kullandı.

Emre Mor'da son dakika
19 Ağustos 2017 - 17:43 - Güncelleme: 19 Ağustos 2017 - 20:12

Uzun süredir Fenerbahçe’nin transfer gündeminde bulunan ve Başkan Aziz Yıldırım’ın, “2 milyon oyuncuya, 8 milyon euro’da satın alma opsiyonu için Dortmund’a teklifte bulunduk” şeklinde açıklama yaptığı Emre Mor, Dortmund’un Wolfsburg ile oynadığı lig maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı.

Dortmund’un 3-0 kazandığı karşılaşmada Nuri Şahin 8 numaralı formasıyla ilk onbirde görev yaparken, sakatlığını atlatan Ömer Toprak yedekler arasında yer aldı.

Bilindiği gibi Emre Mor için Fenerbahçe transfer görüşmesi yapmış ancak Dortmund Inter’le Emre’nin kiralanması konusunda anlaşmaya varmıştı. Uzun süren görüşmeler sonrası Emre Mor ve Inter arasında anlaşma sağlanamayınca milli yıldız tekrar Dortmund’a dönmüştü.

Teknik direktör Peter Bozs, Emre’nin geleceği için net bir ifade kullanmaktan kaçınmıştı. 15 Temmuz'daki Urawa Red Diamonds-Dortmund maçında ikinci yarıda görev yapan ve 2 gol atan Emre, 22 Temmuz'da Bochum'la oynanan hazırlık maçında da 74 dakika sahada kalmıştı. Bu iki karşılaşmanın ardından Peter Bozs Emre Mor'u kadroya almamaya başlamıştı.

20 yaşındaki genç yıldızın 30 Haziran 2021 tarihine kadar Dortmund'la sözleşmesi bulunuyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum