Ersun Yanal istifa haberlerini yalanladı

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; tecrübeli teknik adam, “Bunlar nereden çıkıyor anlamıyorum. Bir sıkıntı yok. Ben listemi 1. sıra, 2. sıra, 3. sıra şeklinde verdim. Zaten ortada henüz bir transfer yok. Yani nasıl benim istemediğim adamlar alınmış olabilir. Çalışmalarımız yönetimle uyumlu şekilde sürüyor” açıklamasını yaptı.

Ersun Yanal istifa haberlerini yalanladı
12 Haziran 2019 - 11:31 - Güncelleme: 13 Haziran 2019 - 19:32

Dün sosyal medyada yayılan "Ersun Yanal Yönetim'le transfer konularında anlaşmazlığa düştü, istifa ediyor" şeklindeki haberlerin doğru olmadığı belirtildi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; tecrübeli teknik adam, “Bunlar nereden çıkıyor anlamıyorum. Bir sıkıntı yok. Ben listemi 1. sıra, 2. sıra, 3. sıra şeklinde verdim. Zaten ortada henüz bir transfer yok. Yani nasıl benim istemediğim adamlar alınmış olabilir. Çalışmalarımız yönetimle uyumlu şekilde sürüyor” açıklamasını yaptı.

Emre Belözoğlu, Mert Günok, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Alexander Kolarov, Sinan Gümüş, Ljubomir Fejsa, Max Kruse gibi isimleri transfer listesine alan Fenerbahçe'nin milli maçların ardından girişimlerini hızlandırması bekleniyor.

Fenerbahçe transfer çalışmalarını yürütürken; Martin Skrtel, Volkan Demirel, İsmail Köybaşı gibi sözleşmesi biten oyuncuların durumu belirsizliğini koruyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum