Ersun Yanal kötü başladı

Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'da yeni sezona kötü başladı. Özellikle Trabzonspor maçındaki oyun, Trabzonluları tatmin edemedi.

Ersun Yanal kötü başladı
28 Ağustos 2017 - 12:27 - Güncelleme: 28 Ağustos 2017 - 13:21

Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'da yeni sezona kötü başladı. Özellikle Fenerbahçe maçındaki oyun, Trabzonluları tatmin edemedi. Ersun Yanal'ın takımı, Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek lige güzel başladı. Ancak Kadıköy'de Fenerbahçe ile beraber kalınması, taraftarı rahatsız etti. Trabzonspor taraftarı, karşılaşmanın kazanılabileceğine inanıyordu.

Son olarak, Trabzonspor'un Göztepe'ye 3-2 mağlup olması, Trabzonluları daha da rahatsız etti. Bu sezon Karadeniz ekibi, bonservis ve maaşlara oldukça fazla harcamalar yaptı. Trabzon'un Avrupa kupalarında mücadele etmek ve sonrasında şampiyonluk hedefi var. Ancak bordo mavili ekibin sezona kötü başlaması, taraftarın motivasyonunu etkiledi.

Ersun Yanal'ın disiplin anlayışı, Trabzonspor taraftarının şaşkınlığına neden oldu. Rodallega'nın kızağa çekilmesi, Trabzon taraftarının tepkisini çekmişti. Ancak Ersun hoca, golcü futbolcunun disiplin sorunu nedeni ile kenarda oturtmayı tercih etti. Nitekim Göztepe karşılaşmasında sahaya sürdü ve golü atan isim Rodallega oldu. Oyuncuları cezalandırma yöntemi ile disipline sokan ve form yakalamayı başaran hocanın anlayışı, taraftarlar tarafından henüz algılanamadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum