Fenerbahçe Jeremy Mathieu ile anlaştı iddiası

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin, Fransız stoper ile anlaşmaya vardığı ve transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe Jeremy Mathieu ile anlaştı iddiası
19 Haziran 2017 - 01:08 - Güncelleme: 19 Haziran 2017 - 01:11

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın resmen göreve başlaması ile birlikte transfer çalışmalarını da hızlandıran Fenerbahçe’nin, Barcelona’nın savunma oyuncusu Jeremy Mathieu ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi.

 

Fenerbahçe yönetiminin transfer listesindeki en önemli isimlerden biri olan Mathieu’nün meajeri ile anlaşma sağlandığı, La Liga ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Fransız stoper ile son pürüzlerin giderilmekte olduğu belirtildi.

 

ŞU ANA KADAR 3 İMZA ATILDI

 

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda Mehmet Ekici, Valbuena ve Nabil Dirar’ı renklerine katan Fenerbahçe, bu transferin gerçekleşmesi halinde 4. imzayı atmış olacak.

 

Son 3 yıldır Barcelona forması giyen Jeremy Mathieu, La Liga ekibinde, geride bıraktığımız sezonda yeterince şans bulamadı. Barcelona’daki ilk sezonunda 41, ikinci sezonunda 32 maçta forma şansı bulan Fransız futbolcu, 2016-2017 sezonunda yalnızca 16 maçta oynarken 1 de gol attı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum