Dani Alves City için gün sayıyor

Geçen sezon Barcelona’yı bırakarak Juventus’a transfer olan Brezilyalı defans oyuncusu, eski hocası Pep Guardiola ile bu kez Manchester City’de buluşuyor.

Dani Alves City için gün sayıyor
19 Haziran 2017 - 00:43

İngiliz basını, La Liga’da 8 sezon formasını giydiği Barcelona’dan ayrılarak geçen sezonun başında Juventus’a transfer olan Brezilyalı yıldız Dani Alves’in Manchester City’ye gitmesinin an meselesi olduğunu yazdı.

 

SAVUNMAYA TAKVİYE ARANIYOR

 

Ada gazeteleri, Barcelona’da 2008-2012 yıllarında Pep Guardiola’nın öğrencisi olan 34 yaşındaki futbolcunun şu an Manchester City’nin başındaki hocası tarafından ısrarla istendiğini vurguluyor.



Konuyla ilgili haberlerde, Manchester City’nin, Gael Clichy ve Sagna'nın sözleşmelerinin sona ermesinin ardından defans oyuncusu arayışına girdiği, maliyeti de düşük olan Dani Alves’in en önemli aday olduğu belirtiliyor.

 

BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO

 

Bonservisi 5 milyon Euro olan Dani Alves’in transferinin önümzdeki günlerde tamamlanacağı öne sürüldü.

 

Öte yandan, Dani Alves’in Juventus'taki takım arkadaşı Gonzalo Higuain de, Brezilyalı futbolcu için paylaştığı veda mesajında, “Seninle oynamak büyük bir keyifti. Senin için en iyisini diliyorum ve yakın zamanda yeniden buluşmayı umuyorum” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum