Paul Le Guen'den Deniz Yılmaz ve Bursaspor hakkında açıklamalar

Gelecek sezon, bir önceki sezonu unutturmak için yapılanmaya giren Bursaspor’da teknik direktör Paul Le Guen açıklamalarda bulundu.

Paul Le Guen'den Deniz Yılmaz ve Bursaspor hakkında açıklamalar
17 Temmuz 2017 - 16:17

Gelecek sezon çalışmalarını Avusturya’da devam eden Bursaspor’da teknik direktör Paul Le Guen, merak edilen birçok konu hakkında açıklama yaptı.

İşte Le Guen’in açıklamaları:

- Deniz Yılmaz

"Eminim ki o da her ne yaşandıysa onları geçmişte bırakarak, bizimle alçak gönüllü bir şekilde çalışmalarına başlayacak ve takım için doğru olan neyse onu göstereceğine eminim. Ben kendi tarafımdan sorumluluğumu aldım. Gerçekten de zordu ama bugün itibarıyla geçmişin geçmişte kalmasını, kulübün çıkarlarının her şeyin önünde tutulması gerektiğini düşünüyorum"

- Transfer

"Şüphe götürmeyen tek bir konu var o da transferin henüz bizim açımızdan bitmediği. Bugün itibarıyla Deniz döndü, ona yeni bir transfer gözüyle bakabiliriz. Ekong, Titi, Barış Yardımcı transferimiz var. Transferlerimizi yürütüyoruz. Takımımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Lige kadromuzu en hazır şekilde hazırlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yapmayı planladığımız transferleri yaptığımızda hiç oyuncu göndermediysek eğer yaklaşık 35 kişilik bir kadromuz oluşmuş olacak. Ben de bu şekilde çalışmayı doğru bulmuyorum”


- Kadro planlaması

"26-27 oyuncu ile kadroyu tamamlamak istiyorum. Kafamdaki ideal sayı bu. Bu arada Deniz ile alakalı arafta bir pozisyondaydı kulüp. En azından bir tarafa doğru karar verdiğimiz için mutluyum. Bu sorunu çözdüğümüz için mutlu olduğumu söylemek istiyorum”

- Avusturya kampı

Avusturya’ya hazırlık maçı oynamak için geldiklerini belirten Le Guen, burada maç ritmi kazanarak sezona hazırlanmak istediklerini belirtti.

Bursaspor, İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United ile bugün TSİ 19:00’da hazırlık maçı yapacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum