Ryan Donk Hasan Şaş'ı sakatladı

Yağış altında yapılan antrenmanın çift kale bölümünde Fatih Terim'in yardıcılarından Hasan Şaş Ryan Donk'tan kaptığı topla ilerlerken Hollandalı oyuncu Hasan Şaş'a yetişti ve kayarak topa müdahalede bulundu.

Ryan Donk Hasan Şaş'ı sakatladı
21 Temmuz 2019 - 20:14 - Güncelleme: 21 Temmuz 2019 - 20:20

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında oldukça ilginç bir an yaşandı. Yağış altında yapılan antrenmanın çift kale bölümünde Fatih Terim'in yardıcılarından Hasan Şaş Ryan Donk'tan kaptığı topla ilerlerken Hollandalı oyuncu Hasan Şaş'a yetişti ve kayarak topa müdahalede bulundu.

Hasan Şaş bu müdahalenin üzerine yere düştü ve kalkmakta zorlandı. Ayağında zorlanma olan Şaş bir süre sektikten sonra maça devam etti.

Ryan Babel'in bir penaltı kaçırdığı antrenman maçını Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın takımı 2-0 kazandı.

2 hazırlık maçı daha oynayacak

Hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 3-2 kaybettiği RB Leipzig maçının ardından Avusturya kampı süresince bir hazırlık maçı daha yapacak.

Sarı-kırmızılı ekip Innsbruck kentinde bulunan Tivoli-Neu Stadı’nda 25 Temmuz Perşembe günü yerel saatle 19.00’da (TSİ 20.00) Augsburg ile oynanacak.

Galatasaray ayrıca 11 Ağustos Pazar günü İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina ile karşılaşacak. Mücadele TSİ 22.00'de İtalya'nın Floransa kentinde bulunan Artemio Franchi Stadı'nda oynanacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum