Semak: Fenerbahçe'nin durumu çok farklı değil

Rus teknik adam, "Fenerbahçe'nin iyi bir taraftar gücü var. Ama bizim sahamızda ve taraftarımızın önünde de bir maç oynayacağız. Ne kadar çok taraftar olursa, o kadar iyi bir atmosfer olacak ve bu atmosfer de ilham verici olacaktır." ifadelerini kullandı.

Semak: Fenerbahçe'nin durumu çok farklı değil
11 Şubat 2019 - 18:53

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında 12 Şubat Salı akşamı Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Zenit St. Petersburg'un teknik direktörü Sergey Semak karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ülker Stadyumu'ndaki antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Semak'ın sözlerinden öne çıkan ifadeler şu şekilde:

"Bir süredir resmi maçımız olmadı. Bu bir dezavantaj ama yarınki maç bizim ne kadar hazır olduğumuzu gösterecektir. Maçta neler olur, oyun nereye gider... Onu yarın göreceğiz."

Son maçlarımızda Marchisio'yu farklı pozisyonlarda değerlendirdik. Şu an orta sahada iyi oyuncularımız var. Defansta biraz zayıf düşebilir ama bunu da değerlendireceğiz. Fenerbahçe'nin de durumu çok farklı değil. Bazı oyuncularını UEFA listesine bildiremediler.

Asya Kupası'nın ardından Sardar Azmoun'un biraz dinlenmeye ihtiyacı vardı. Bizimle birlikte buraya geldi ama sahada olup olmayacağını yarın göreceğiz. Bence oyunun bir kısmında süre alabilecek durumda.

Fenerbahçe'nin iyi bir taraftar gücü var. Ama bizim sahamızda ve taraftarımızın önünde de bir maç oynayacağız. Ne kadar çok taraftar olursa, o kadar iyi bir atmosfer olacak ve bu atmosfer de ilham verici olacaktır."

YORUMLAR

  • 0 Yorum