Roman Neustadter: Zenit fizik gücü yüksek bir takım

Rus asıllı savunma oyuncusu, “Zenit iyi bir takım. Fiziksel olarak güçlü bir rakip. Bireysel anlamda da çok iyi oyuncuları var. O takımda oynayan tüm Rus oyuncuları tanıyorum. Milli takıma birlikte oynadığım arkadaşlarım da var. Zor maç olacak ama kendi sahamızda oynayacağız." diye konuştu.

Roman Neustadter: Zenit fizik gücü yüksek bir takım
11 Şubat 2019 - 18:59

Fenerbahçe'nin Rus asıllı savunma oyuncusu Roman Neustadter yarın akşam oynanacak Zenit karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Ülker Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Neustadter'in sözlerinden öne çıkanlar şu şekilde:

“Zenit iyi bir takım. Fiziksel olarak güçlü bir rakip. Bireysel anlamda da çok iyi oyuncuları var. O takımda oynayan tüm Rus oyuncuları tanıyorum. Milli takıma birlikte oynadığım arkadaşlarım da var. Zor maç olacak ama kendi sahamızda oynayacağız.

Şöyle bir avantajımız var. Bizim ligde ikinci yarı başladı ama Zenit henüz resmi bir maç oynamadı. Nasıl oynayacaklarını ve neler istediklerini biliyoruz. Özellikle ikinci topların önemli olacağı bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum. Uzun boylu forvetleri var.  Baskı altında oldukları o zaman uzun top tercihini kullanıyorlar. İkinci topları alabilmek bizim için önemli olacak. 

Ritmimizi yakalamış durumundayız. Hazırlık sürecini tamamlasalar da resmi maç gibi değildir. Bu bizim avantaj bence. Yarın ki maçı konuşmak için buradayım. Benim geleceğim değil, en önemlisi yarın oynayacağımız karşılaşma...” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum