Avrupa'da finaller gecesi

ABONE OL

Futbol sezonunun birçok ülkede sonuna gelinirken Avrupa'nın önemli futbol ekolleri Almanya, Fransa, İngiltere ve İspanya'da kupa finalleri bugün oynanacak.

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesinin 4'ü bugün kupa finallerine ev sahipliği yapacak. Kazananlar sezonu moralli ve zaferle kapatma şansını yakalayacak. 

ALMANYA'DA FRANKFURT-DORTMUND FİNALİ

Bundesliga'yı üçüncü sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi vizesi olan Borussia Dortmund, ligi 11. sırada tamamlayan ve finale kadar üç turu penaltı vuruşlarıyla geçen Frankfurt ile Almanya Kupası'nı kazanmak karşı karşıya gelecek. 

DORTMUND-FRANKFURT MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

PSG'YE KOLAY RAKİP

Ülkesinde süper kupa ve Lig Kupası'nı kazanan PSG, Fransa Kupası'nı da kazanarak sezonu üç zaferle tamamlamak istiyor. Başkent ekibi, bu yolda zayıf rakibi Angers ile Paris'te karşılaşacak.

ANGERS-PSG MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

FA CUP'TA DEV FİNAL

Kupa finalleri içerisinde en büyük mücadele Arsenal ile Chelsea arasında FA Cup'ta oynanacak. Londra derbisine sahne olacak karşılaşmada kupa tarihinin en çok kazanan ekiplerinden Arsenal, 13. zaferi için sahaya çıkarken Maviler, 8. kez bu kupayı kaldırmak için mücadele edecek. 

ARSENAL-CHELSEA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

KRAL KUPASI'NDA SÜRPRİZ FİNAL

Bu sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşamayan Barcelona, Kral Kupası'nı alarak teselli ararken, La Liga'ya bu sezon yükselen ve tarihinin en iyi ikinci sezonunu geride bırakan Alaves, ilk kez Copa del Rey'i kazanmak istiyor.

ALAVES-BARCELONA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!