Barcelona'dan Türkiye'ye bağış kararı

ABONE OL

Barcelona'da forma giyen milli basketbolcumuz Sertaç Şanlı, İspanyol kulübün depremzedeler için bağışta bulunacağını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilimizde yıkıma sebep olan depremler sonrasında dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye destek gelmeye devam ediyor.

Barcelona'da forma giyen milli basketbolcumuz Sertaç Şanlı, sosyal medya hesabından Barcelona kulübünün ülkemize yardımda bulunacağını duyurdu.

Sertaç Şanlı'nın açıklaması şu şekilde:

"Barcelona ve Barça Vakfı, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgün. Hem bana çok destek oldular, hem de yardım kuruluşları aracılığıyla ülkemize yardımda bulunacaklarını belirttiler. Verdikleri büyük destek için kulübüme teşekkür ederim. Geçmiş olsun canım ülkem…"

Saygı duruşunda bulundular

Antrenman öncesinde takım halinde depremzedeler adına saygı duruşunda bulunan Barcelona kulübü de Sertaç Şanlı'nın bulunduğu bir video paylaştı ve şu ifadelere yer verdi:

"Barcelona ve Barça Vakfı olarak, Türkiye ve Suriye'deki depremden etkilenen tüm insanlara onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu zor zamanda dayanışma gücümüzle yanınızdayız. Bölgede çalışan insani yardım kuruluşlarına her türlü desteği göstereceğiz. Sizinleyiz. Şu anda konuşmak çok zor. Türkiye’de ve Suriye’de depremden etkilenen herkes için dua ediyoruz. Haberleri takip ediyoruz ve yardıma hazır olduğumuzu bir defa daha yineliyoruz. Yapabileceğimiz ne varsa yapacağız."

deprem barcelona sertaç şanlı