"100 kişi tanıdıysam yarısını kaybettim"

TFF'nin düzenlediği "Omuz Omuza" yardım kampanyasında 845,7 milyon TL yardım toplanırken gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel oldu.

"100 kişi tanıdıysam yarısını kaybettim"
02 Mart 2023 - 10:21
Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili kapsayan deprem felaketinin ardından "Omuz Omuza" yardım kampanyasını başlatan TFF, spor dünyasının önemli isimlerini bağış kampanyasında bir araya getirdi.

TFF'nin düzenlediği Omuz Omuza yardım kampanyasına; Kylian Mbappe, Pep Guardiola, Arsene Wenger, Kaka Leite, Jürgen Klopp, Mikel Arteta, Gheorghe Hagi, Alex de Souza gibi önemli isimler de katkıda bulundu.

Omuz Omuza yardım kampanyasında canlı yayında depremzedeler için 845,7 Milyon TL toplandı.

Volkan Demirel & Gökhan Zan

Yardım gecesine şüphesiz ki depremi en yakından yaşayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve Hataylı olan eski milli futbolcu Gökhan Zan damga vurdu. İki isim de anlattıklarıyla izleyenleri göz yaşlarına boğdu.

"100 kişi tanıdıysam yarısını kaybettim"

Gecede konuşan Volkan Demirel; "Hatay'da bulunduğum sürece 100 kişi tanıdıysam yarısına yakınını kaybettim. Geride kalanların çoğu ya ailesini ya eşini ya işini ya geçmişini ya da geleceğini kaybetti." diyerek tablonun boyutunu ortaya koydu.

Volkan Demirel'in tüm konuşması aşağıdaki şekilde;

YORUMLAR

  • 0 Yorum