''Beşiktaş'ta oynamayı tercih ederim''

Birçok Avrupa devinin scout ekibi tarafından takip edilen Feyenoord'un genç yıldızı Orkun Kökçü geleceğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

''Beşiktaş'ta oynamayı tercih ederim''
16 Haziran 2020 - 16:55

Eredivisie ekiplerindne Feyenoord'da forma giyen genç Türk oyuncu Orkun Kökçü, geleceğiyle ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Feyenoord ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç orta saha, Türkiye'de Beşiktaş'ta oynamayı tercih edeceğini dile getirdi.

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Orkun, ailece Beşiktaşlı olduklarını söyledi ve 'Feyenoord'da oynadığım için gurur duyuyorum. Ailece Beşiktaşlı olduğumuzu herkes biliyor. Gelecekte Beşiktaş'ta oynamayı tabii ki isterim. Biz profesyoneliz. Galatasaray da büyük takım, o da olabilir. Ama yine de Beşiktaş'ı Galatasaray'a tercih ederim' ifadelerini kullandı.

Feyenoord altyapısında yetişen Orkuç Kökçü, kısa sürede başarı merdivenlerini çıkmaya başladı. 17 Eylül 2018'de henüz 17 yaşındayken ilk kez Feyenoord A takımı formasını giyen Orkun, kısa sürede Avrupa'nın önemli scout ekiplerinin listesine eklendi.

Bu sezon Feyenoord formasıyla 35 maçta görev yapan Orkun, takımının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum