David Silva hangi şarkıları dinliyor? Klas...

O bir yıldız, o bir maestro! Peki onu saha dışında biraz tanımaya ne dersiniz? David Silva'nın müzik zevkini hiç merak etmiş miydiniz? İspanyol futbolcunun dinlediği müzikler ile sizi baş başa bırakalım...

David Silva hangi şarkıları dinliyor? Klas...
20 Haziran 2020 - 19:55 - Güncelleme: 05 Mart 2021 - 20:16

Kariyerine Real Sociedad'da devam eden asist canavarı David Silva, orta sahadaki müthiş paslarının yanında tarzı ile de her zaman dikkat çekici bir oyuncu olmuştur.

Sahada çirkin bir hareketini gördük mü? Asla! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola da kendisi hakkında 'Gördüğüm en profesyonel futbolculardan birisi' sözlerini kullanmıştı.

Ancak bu yazının amacı David Silva'nın ne kadar harika bir futbolcu olduğunu söylemek değil, onu zaten biliyoruz. Amacımız İspanyol futbolcunun dinlediği müzikleri sizinle paylaşmak. 

Manchester City için yeri ayrı şarkı: Wonderwall

David Silva'nın Spotify listesinde bizim ilk dikkatimizi çeken şarkı Oasis'in efsane Wonderwall şarkısı oldu. Oaisis'in yeri Manchester City için ayrıdır. Oasis'in küs kardeşleri Liam ve Noel Gallagher sık sık Manchester City maçını stattan takip ederler. City'nin stadı Etihad'da da maç başlarında Wonderwall çalar.

Biz Silva'nın müzik zevkini oldukça beğendik. Zaten Oasis, Arctic Monkeys, Imagine Dragons'un olduğu bir listeyi beğenmememiz mümkün değildi...

İşte David Silva'nın en çok dinlediği şarkılar;

Shotgun - Geroge Ezra

Old Town Road - Lil Nas X, Billy Ray Cyrus

Con Calma - Daddy Yankee

SOS - Aviicii

Do I Wanna Know - Arctic Monkeys

I Don't Care -Ed Sheeran

Si Se Da - Myke Towers

Happier - Marshmello, Bastille

On Top Of The World - Imagine Dragons

Otro Trago - Sech, Darell

Un Monton De Estrellas - Polo Montanez

El Arrepentido

* Şarkılar, David Silva'nın Spotify'da kendi oluşturduğu listeden alınmıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum