Emre'den tutunamayan yıldızlar sitemi
Başakşehir'in başarılı orta saha futbolcusu Emre Belözoğlu, Galatasaray maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu
Başakşehir'in başarılı orta saha futbolcusu Emre Belözoğlu, Galatasaray maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray kendi sahasında Başakşehir'e 2-1 yenildi.
Karşılaşma sonrası maça damgasını vuran Emre Belözoğlu, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.
İşte tecrübeli futbolcunun maç sonu açıklamaları;
"Karakterli ve yetenekli oyunculardan oluşan bir takımız. Galatasaray'a çok boşluk vermedik. İstediğimiz oyunu oynadık. Yan toplardaki zaafları iyi değerlendirdik."
"Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Galatasaray'ı burada yenmek kolay değil. Bunu başardığımız için mutluyuz. Bizler sezona şampiyonluk provasıyla çıkmadık. Sezon öncesinde yaptığımız UEFA maçları bizi lige iyi hazırladı."
"Bizim hakkımızda takımlarında tutunamayan, yıldız olmayan oyunculardan bir takım diyorlar. Bizim takımımızda yıldız oyuncular var."
Çok çalışacağız Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş bu ligde şampiyon olmak çok kolay değil. Bunu şimdiden konuşmak çok doğru değil ama elimizden geleni yapacağız.






