Galatasaray - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'de 30. hafta maçında Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Galatasaray - Trabzonspor muhtemel 11'ler
05 Temmuz 2020 - 00:23 - Güncelleme: 05 Temmuz 2020 - 02:39

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele saat 21:00'den itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Okan, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Feghouli, Taylan, Belhanda, Ömer, Emre

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Da Costa, Campi, Novak, Sosa, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth

Eksikler

Galatasaray: Falcao, Muslera, Luyindama ve Lemina(sakat)

Trabzonspor: Pereira ve Hosseini(cezalı)

Takımların son durumu

Galatasaray ligdeki son 5 maçından galibiyet alamadı ve maç fazlası olan lider Başakşehir'in tam 11 puan gerisine düştü. Şampiyonluk şansı artık iyice azalan sarı-kırmızılılar, 6 puan önündeki Trabzonspor'u yenerek ikincilik yani Şampiyonlar Ligi elemesi bileti almak için iddialı hale gelmeyi hedefliyor.

Trabzonspor 'bir bir' ilerliyor

Trabzonspor son 2 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla liderliği Başakşehir'e kaptırdı. İlk olarak Alanyaspor ile berabere kalan bordo-mavililer, Ankaragücü'ne de puan vermekten kurtulamadılar. Savunmasında Pereira ve Hosseini gibi önemli eksiklere sahip olan Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında kalması için puan kaybına tahammülü yok.

Son 10 maçta eşitlik var

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan son 10 maçın 2'ü berabere biterken 4 karşılaşmayı sarı-kırmızılılar kazandı. Trabzonspor da 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum