ALTAN TANRIKULU

ALTAN TANRIKULU


10. Hafta tahminleri

28 Ekim 2023 - 11:09 - Güncelleme: 28 Ekim 2023 - 12:51

Rizespor - Galatasaray

Bayern Münih maçında 70 dakika oyunu forse etmesine karşın sahadan yenik ayrılan Galatasaray için oldukça zor bir deplasman var sırada.
İlhan Palut yönetiminde lige iyi bir giriş yapan Rizespor Avrupa yorgunu güçlü rakibinden puan almak için sahaya çıkacak.
Özellikle Icardi'nin durumunun belirleyeci olacağı maçta çok gol olmasını beklemiyorum.

Tahminim: 0 / 2 


Pendikspor - Fenerbahçe

Bu sezon oynadığı 18 resmi maçı da kazanan Fenerbahçe ilk kez Süper Lig'de bir gece maçına sahne olacak Pendik Stadı'na yine kazanmak için çıkacak.. Ligimizin en az kapasiteli stadında oynanacak bu maçta zeminin güzel oluşu yine bol gollü bir maç beklentisini de beraberinde getiriyor.
Ligin alt sıralarından kurtulma amacındaki Pendikspor deplasmanda oynadığı Beşiktaş maçında uzatmalarda attığı golle puan almıştı.
Fenerbahçe ise kapanan rakipleri açma konusunda çok fazla silahı olan bir takım ve özellikle hücum oyuncuları formda, kulübede skora katkı yapabilecek çok isme sahip.

Tahminim: 2


Karagümrük - Trabzonspor

Haftanın tahmin edilmesi en zor maçlarından biri.. Kasımpaşa deplasmanında 5-1 kazanan, Beşiktaş'ı 3-0 yenen Trabzonspor Bjelica'yla yollarını ayıracak kadar da sürpriz yenilgiler almıştı.
Yeni teknik ekibi ve takım yapısıyla sezona pek de iyi başlayamayan Karagümrük'ün en önemli silahı ise Serdar Dursun üzerinden yapılacak hücumlar olacak.

Tahminim: 0 / 2 / 1


Beşiktaş - Gaziantepspor

Bodo deplasmanında da sezonu kapatmış bir görüntüde olan Beşiktaş'ın mutlak silkelenmeye ihtiyacı var kendi seyircisi önünde oynayacağı Gaziantepspor maçı bunun için bir fırsat.
Burak Yılmaz yönettiği 3 karşılaşmada hem çıkardığı onbir, hem maç içi değişikliklerle iyi not alamadı. Buna karşın elinde her an skora etki edebilecek çok sayıda yıldızı var.
Sumudica ise bazı sevilmeyen yönlerine karşın kurt bir teknik adam.

Tahminim: 1 / 0