ALTAN TANRIKULU

ALTAN TANRIKULU


12. Hafta tahminlerim

11 Kasım 2023 - 13:10 - Güncelleme: 11 Kasım 2023 - 13:22

Hatayspor - Galatasaray

Bayern Münih deplasmanında yüksek efor sarfedif 80 dakika oyuna ortak olmasına karşın yine puan alamayan Galatasaray ligdeki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.. Icardi başta olmak üzere bazı oyuncularının düşüşte olması sarı-kırmızılı takımı hücumda zorluyor.. Buna karşın Zaha son Kasımpaşa maçını kazandıran isim olmuştu..
Hatayspor ise bazı maçlarda çok çok iyi bazı maçlarda ise çok dağınık görüntü veriyor..
Gollü geçmesini beklediğim maçın favorisi Gaalatasaray..

Tahminim: 2

Adana Demispor - Fenerbahçe

Tam anlamıyla haftanın maçı.. İki sezondur üstüne koyarak kalitesini yukarı çeken Adanademirspor hücumda çok tehditkar bir takım olmasına karşın pres ve takım oyunu konusunda zaaf yaşıyor.. Bu yüzden de kalesinde çok pozisyon yaşanııyor..
Stoperlerinin sakatlığı sonrası üst üste iki yenilgi birden alan Fenerbahçe'nin tek amacı zor da olsa galibiyetle İstanbul'a dönüp milli maç arasına moralli girmek olacak..

Tahminim: 2 / 0

Beşiktaş - Başakşehir

Yaklaık iki aydır büyük bir kaos yaşayan siyah-beyazlı camiada futbolcular da moral olarak çökmüş durumda.. Rıza Çalımbay'ın gelmesi belki oyuncunun grubunun biraz daha refleks göstermesine neden olabilir..
Eski gücünden ve kalitesinden çok uzakta görünen Başakşehir ise savunma güvenliğini sağlamakta zorlanıyor.. Zor da olsa Beşşiktaş'ın kazanmasını bekliyorum pazar günkü maçta..

Tahminim: 1