ALTAN TANRIKULU

ALTAN TANRIKULU


8. Hafta tahminlerim

07 Ekim 2023 - 14:13 - Güncelleme: 07 Ekim 2023 - 14:29

Antalyaspor - Galatasaray

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en büyük sürprizini gerçekleştirerek Old Trafford'ta Manchester United'ı deviren Galatasaray'ı zor bir deplasman daha bekliyor.
Sarı-kırmızılı takımın hem maç içinde hem de uzun süren yol yorgunluklarını da düşünürsek Okan Buruk'un rotasyona gitme ihtimali güçlü görünüyor.
Nuri Şahin yönetiminde Kadıköy'de Fenerbahçe'ye yenilmelerine karşın ön alan baskısını çok iyi yapan ve Buksa'yla goller bulan Akdeniz ekibinin bu maçtan puanla ayrılma ihtimali bulunuyor.

Tahminim: 0 / 2


Beşiktaş - İstanbulspor

Olağanüstü kongre ve Şenol Güneş'in istifası ile çalkalanan Beşiktaş için kazanmaktan başka sonucun geçerli olmayacağı bir maç İstanbulspor karşılaşması.. Lufano karşısında son 10 dakikada yediği gollerle yıkılan siyah-beyazlı ekip Burak Yılmaz yönetiminde hazırlandığı bu maçta Aboubakar, Ghezzal, Cenk gibi eski yıldızlarıyla galibiyet alacak güçte..
Fatih Tekke'nin ayrılmasının ardından kötü gidişe dur diyemeyen İstanbulspor ise ligin kazanamayan iki takımından biri..

Tahminim: 1


Kasımpaşa - Fenerbahçe

Geniş kadrosuyla sezona iyi başlayan ve 15 resmi maçın tümünü kazanan Fenerbahçe milli maç arasına da galibiyetle girmek istiyor.. Sarı-lacivertli takım favori olmasına karşın Trnava'yı geçerken hayli zorlandı..
Kasımpaşa ise güçlü rakibine mümkün olduğu kadar boş alan bırakmadan hızlı hücumlarla gol şansı bulmaya çalışacak ama işleri oldukça zor..

Tahminim: 2