Başakşehir'in rakibi Club Brugge

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda temsil edecek olan turuncu-lacivertli takım Club Brugge ile eşleşti.

Başakşehir'in rakibi Club Brugge
14 Temmuz 2017 - 12:56 - Güncelleme: 14 Temmuz 2017 - 13:57

Spor toto Süper Lig'de 2016-17 sezonunu ikinci tamamlayarak Şampiyonlar Ligi önelemesinde oynama hakkını kazanan Medipol Başakşehir'in rakibi belli oldu.

Clichy, Elia, Chedjou, Tunay Torun, Gökhan İnler, Mevlüt Erdinç gibi önemli isimlerle kadrosunu güçlendiren Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın Club Brügge takımıyla karşılaşacak.

İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimi sonucunda ilk karşılaşma İstanbul'da oynanacak.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçları 26 Temmuz'da rövanşları ise 2 Ağustos'ta yapılacak. Lig şampiyonumuz Beşiktaş ise elemelere katılmadan doğrudan grup maçlarıyla Şampiyonlar Ligi'ne başlayacak.

BEŞİKTAŞ'I ELEMİŞTİ

Geçen sezon Belçika Süper Ligi Şampiyonluk Grubu'nda Anderlecht'in ardından ikinci olan Club Brügge 3 sezon önce UEFA Avrupa Ligi 3. turu'nda Beşiktaş'ı eleyerek çeyrek finale yükselmişti.

Bir dönem Başakşehir forması giyen Jeremy Perbet'yi de kadrosunda bulunduran Belçika ekibini Hırvat teknik direktör Ivan Leko çalıştırıyor.

Hazırlık döneminde oynadığı 4 maçın üçünü kazanan Club Brügge 8 Temmuz'da oynadığı son maçta Waasland'a 2-0 mağlup olmuştu.

Belçika ekibinin en tehlikeli ismi olarak geçen sezonu 16 golle tamamlayan Kolombiyalı forvet Jose Izquerdo gösteriliyor. Belçikalı santrfor Jelle Vossen de 45 resmi maçta 18 gol atarak takımın en golcü ismi olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum