"Şampiyon olmaya geldim"

Yunanistan'ın Panathinaikos ekibiyle anlaşan Fatih Terim, Atina'ya ulaştı ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Şampiyon olmaya geldim"
27 Aralık 2023 - 13:43 - Güncelleme: 27 Aralık 2023 - 13:47
Yunanistan'ın Panathinaikos kulübüyle anlaşan Fatih Terim, Atina'ya gitti.

Atina Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Terim, "Buraya şampiyon olmaya geldim" sözlerini kullandı.

İşte Fatih Terim'in Atina'daki ilk açıklamaları:

"Çok mutluyum. Başkanla yaptığımız toplantı çok uzun sürmedi, çünkü sahip olduğumuz enerji çok güçlüydü ve bu nedenle buna ihtiyacımız yoktu. Başkan ne istediğini biliyordu ve bana söylediği plan sayesinde düşünmeme gerek kalmadı ve teklifi hemen kabul etmeye karar verdim."

"Yunan ligini takip ediyorum"

"Elbette Yunan ligini takip ediyorum ve Panathinaikos, Olympiakos, AEK'yı biliyorum. Tüm takımları tanıyorum ama tüm kontrol bende değil, bu yüzden en kısa zamanda takımla tanışıp eksiklerimizi görmek ve bunun üzerinde çalışmak istiyorum."

"Şampiyon olmaya geldim!"

"Bildiğim kadarıyla Panathinaikos yıllardır şampiyon olamıyor. Nereye gidersem gideyim kazanmak için giderim ve imzalarımı sadece kağıt üzerine atmam, kalbimden gelir. Bu tavrımı ligde de sürdüreceğime inanıyorum. Dört takım arasında bir rekabet var, rakiplerimiz hem kaliteli hem de güçlü, onlara saygı duyuyorum. Panathinaikos olarak lig şampiyonluğunu istiyoruz, Avrupa'da başarı istiyoruz, bu yüzden hedefler çok açık. Her neyse, başkanla bu konuda bir görüşme yaptık."

"Önce 6 aydan bahsetmiştik"

"Başlangıçta başkanla altı aydan bahsetmiştik ama sonunda 1,5 yıla karar verdik çünkü bir hedefimiz var ve bunu başarmak istiyoruz. Geçen yıl Panathinaikos sonuna kadar savaştı ve bu yıl da takımla birlikte mümkün olduğunca çok savaşmamızı istiyorum. Çok kaliteli bazı oyuncular gördüm. Herkesten en iyi verimi almaya çalışacağız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum