Belhanda ve Eren İsveç'e götürülüyor

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Östersund ile karşılaşacak Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Belhanda ve Eren de İsveç'e götürülüyor. Dr. Yener İnce, iki futbolcunun durumunun henüz net olmadığını söyledi.

Belhanda ve Eren İsveç'e götürülüyor
11 Temmuz 2017 - 21:53

Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok ve Belhanda, sarı-kırmızılıların Perşembe günü oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 2. Ön eleme ilk karşılaşması için İsveç’e götürülecek. 

Diosgyor maçında sakatlanarak oyunu bırakan Younes Belhanda ve Eren Derdiyok'un son durumunu hakkında bilgiler veren kulüp doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce, “Her iki oyuncunun sakatlığı da darbeye bağlı. İkisinin de tedavileri iyi bir şekilde devam ediyor. Bu tedaviye de çok iyi cevap verdiler. Hedef maçımıza çok kısa süre var. Bu nedenle oynamaları konusunda kesin bir cevap vermek mümkün değil” dedi.

DURUMLARINA BAKILACAK

İki oyuncunun da kafileyle birlikte deplasmanda oynanacak karşılaşmaya götürüleceğinin altını çizen Dr. İnce, “Normal şartlarda tedavi süresi biraz daha uzun sürebilir. Biz iki oyuncuyu da İsveç'e götüreceğiz. Son dakikaya kadar da yoğun tedavi ile devam edip durumlarına bakacağız. Diğer tüm oyuncularla planlanan çalışmalar devam ediyor” açıklamasında bulundu. 

BAŞKA SAKAT YOK

Bu iki futbolcu dışında takımda sakat bulunmadığını belirten İnce, Fanatik’in haberine göre, “Belhanda ve Eren dışında tüm oyuncularımız oynayacak durumdalar. Hocamız ile beraber planladığımız etkili çalışma planını uyguluyoruz. Bu sezon normalin üstünde yoğun ve kapsamlı hazırlanıyoruz. Gayet de iyi gidiyor. Eren ve Belhanda da inşallah en kısa sürede dönecek.  Belirttiğim gibi hocamızla beraber iyi bir planlama yaptık” diyerek sözlerini tamamladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum