Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı!

Galatasaray’ın hocası Okan Burak, Adana Demirspor maçı öncesi oyuncularıyla yaptığı son toplantıda kazanmaları halinde şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacaklarının altını çizdi.

Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı!
26 Nisan 2024 - 10:45
Lider Galatasaray bugün Adana Demirspor deplasmanında çok kritik bir sınav verecek. Sarı-kırmızılılar sahadan galibiyetle ayrılması halinde maç fazlasıyla takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını 7’ye yükseltecek.

'Şampiyonluk bize yakışır'

Teknik Direktör Okan Buruk, Adana Demirspor maçı öncesi oyuncularına son uyarılarını yaparak, “Şampiyonluk bize yakışır. Galibiyet serimiz bozulmasın. Adana’dan üç puanla dönerek avantajımızı koruyalım” dedi.

Futbolculara uyarılar

Trendyol Süper Lig’de 14 maçtır kazanan ve bitime 5 hafta kala Fenerbahçe’nin 4 puan önünde bulunan sarı-kırmızılılarda Okan Buruk’tan oyunculara uyarılar geldi.

Buruk’un, “Herkesin gözü bizim üzerimizde ve takılmamızı bekliyorlar. Bu nedenle rakiplerimizin konsantrasyonu da üst seviyede olacak. Beş final maçımız var. Her maçımız zor ama Adana deplasmanı bizim için çok kritik. Kazanırsak net bir mesaj veririz. Üstelik Fenerbahçe de Beşiktaş ile oynayacak. O maçı kazanacaklarının bir garantisi yok. Bizim kazanmamız derbiye farklı yansıyacaktır” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı futbolcuların da Adana Demirspor maçına çok konsantre olduğu ve kendi aralarında galibiyet için sözleştikleri belirtildi. Özellikle Muslera ile Icardi’nin kritik randevu öncesi takıma liderlik yaptığı ve oyuncular arasındaki motivasyonun üst seviyede olduğu kaydedildi.

(Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum