Galatasaray zirvede hata yapmadı!

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederken, Süper Lig rekorunu egale etti.

Galatasaray zirvede hata yapmadı!
26 Nisan 2024 - 22:37 - Güncelleme: 26 Nisan 2024 - 22:57

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasının açılış maçında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Galatasaray, Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti.

Galatasaray'a zorlu deplasmanda galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Hakim Ziyech, 64. dakikada Kerem Demirbay ve 90+1. dakikada Mauro Icardi kaydetti.

Galatasaray Süper Lig rekorunu kırdı

Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig'deki puanını 93 yaparak Fenerbahçe'nin bir sezonda en çok puan toplayan takım (93) rekorunu da egale etmiş oldu. Sarı-kırmızılı takım aynı zamanda Süper Lig'de oynadığı son 15 maçtan da galibiyetle ayrılmış ve bu alanda kendi rekorunu da egale etmiş oldu.

Bu galibiyetin ardından Okan Buruk'un çalıştırdığı Galatasaray Trendyol Süper Lig'de 93 puana yükselirken, Adana Demirspor 41 puanda kaldı.


Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de bir sonraki hafta İstanbul'da Sivasspor'u konuk edecek. Galatasaray - Sivasspor maçı 5 Mayıs Pazar günü oynanacak. Adana Demirspor ise gelecek hafta deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum