Manchester City, Real Madrid'in yıldızını resmen açıkladı

Takımdaki tüm bekleri gönderen Manchester City, Kyle Walker'ın ardından Danilo'yu da alarak ikinci kenar savunmacı transferini yaptı.

Manchester City, Real Madrid'in yıldızını resmen açıkladı
23 Temmuz 2017 - 11:47

Pep Guardiola'nın takımın başına gelmesiyle geçtiğimiz sezon çok farklı bir çehre kazanan Manchester City, asıl değişimi bu yıl yaşadı. Bütün kenar bekleriyle yollarını ayıran İngiliz ekibi, Tottenham'dan Kyle Walker'ın ardından Real Madrid'den Danilo'yu da kadrosuna kattı. 

Resmi siteden açıklama yapan City, "Bu yaz için 5. transferimizi gerçekleştirdik" başlığıyla Danilo ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. İngiliz ekibi, Brezilyalı oyuncunun City forması ve Pep Guardiola ile olan fotoğrafını yayınladı. 


Dün gece geç saatlerde Real Madrid kampından ayrılarak Manchester ekibi için sağlık kontrollerinden geçen 26 yaşındaki oyuncu, bugün Los Angeles'ta resmi sözleşmeye imza attı. 

25 MAÇA ÇIKABİLDİ

İki sezon önce İspanyol devine katılan sambacı, geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla 25 maça çıkıp 1 kez ağları havalandırırken 3 de gol pası verdi. 

5. TRANSFER OLDU

Kadrosunu daha önce Monaco'dan Bernardo Silva, Benfica'dan Ederson, Vasco de Gama'dan Douglas Luiz ve son olarak Tottenham'dan Kyle Walker ile güçlendiren Pep Guardiola, Danilo ile 5. oyuncusunu almış oldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum