Nuri Şahin'den Dortmund ve Antalyaspor itirafı geldi!

Antalyaspor'dan ayrılıp Borussia Dortmund'da yardımcı antrenörlük yapan Nuri Şahin, kariyeri ve hedefleri hakkında konuştu.

Nuri Şahin'den Dortmund ve Antalyaspor itirafı geldi!
16 Nisan 2024 - 23:32 - Güncelleme: 16 Nisan 2024 - 23:36
Borussia Dortmund'da yardımcı antrenörlük yapan Nuri Şahin, hedeflerini ve Alman ekibinde görev alma sürecini anlattı. İngiliz basınına konuşan Nuri Şahin, Dortmund'un başına geçme hedefi olduğunu da dile getirdi.

Antalyaspor'dan ayrıldıp Dortmund'da yardımcı antrenör olarak görev almasını değerlendiren Nuri Şahin ''Çocukluğumdan beri desteklediğim kulübün bana ihtiyacı olduğunu hissettim. Zor durumdaydılar. Zor bir karardı ama yüreğimi dinledim ve yüreğim kulübün bana ihtiyacı olduğunu söyledi'' ifadelerini kullandı.

Futbol kariyerinde orta saha olmasının kendisine teknik direktör olarak da çok yardımcı olduğunu söyleyen Nuri Şahin ''Sahada her şeyi her iki yönde de gören bir orta saha oyuncusuydum. 6 numaraydım ve ondan önce 8 numaraydım. Her zaman sahanın her parçasıyla bağlantı halindeydim, böylece oyunun neye ihtiyacı olduğunu görebiliyordum, sanırım Oradan kendi takım tarzıma uygun bir fikir uygulamaya çalıştım. Her zaman bir planımız olduğunu görebiliyordunuz. Bazen işe yaradı, bazen yaramadı ama bir plan vardı ve bu benim için önemli'' dedi.

Dortmund'da birinci antrenör olma hedefini de anlatan Nuri Şahin "Bir gün geri döneceğim ve bu dört ya da beş yıl sonra olmayacak. Çok hırslıyım. Bir takıma liderlik etmek istiyorum. Eğer teknik direktörlük kariyerim futbol kariyerimle aynı giderse çok mutlu olacağım'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum