CÜNEYT TANMAN

CÜNEYT TANMAN


Tamam mı devam mı maçları

12 Şubat 2017 - 11:00

Galatasaray kupanın dışında kaldı.. Bundan sonraki hedefi ne olmalı.. Şampiyonluk şansını nasıl değerlendiriyorsunuz..

Galatasaray kupadan elendikten sonra tek kulvarda yarışıyor. Artık hedefi doğal olarak şampiyonluk olacak. Puan olarak çok uzak bir hedef değil.

Ancak oynadığı futbol ve özellikle defansif zaaflarına baktığımızda bu hedefine ulaşması çok kolay gözükmüyor. Her takıma gol atacak kaliteye sahip, ancak defansif sıkıntıları  ve teknik direktörünün kadroyu yönetme konusundaki zaafları ile maratonu en önde bitirmesi için çok ilginç gelişmelerin olması gerekli.

Çin'e gideceği söylenen birçok futbolcu vardı.. Bruma Premeier ligden isteniyor dendi.. Ama giden olmadı.. Takımın içindeki hava şu an nasıl?

Devre arası beklenen operasyonlar gerçekleşmedi. Bu söylentiler takımında dengelerini etkiledi.

Bu dönemde kupada Tuzla performansı, Karabük mağlubiyeti ve kupa dışı kalınan Başakşehir maçı sonrası moraller doğal olarak bozuldu.

Galatasaray'da hava fazlasıyla tatsız. Kayseri maçı ve sonrasındaki Rize, Beşiktaş ve Antalya maçları Galatasaray için "Tamam mı devam mı" maçları olacaktır.

Bu zorlu virajı istediği gibi dönerse moral bulur ve şampiyonluğun en büyük adayı olur. Tersinde ise çok tatsız bir süreç yaşanır, herkes için sezon sonu zor gelir.

12 Şubat 2017 - futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum