'1-2 oyuncu istiyoruz, Mesut Özil...'

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'1-2 oyuncu istiyoruz, Mesut Özil...'
14 Ocak 2021 - 23:26
Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Erol Bulut, "İki takım da kontrollü başladı. Pozisyon vermemeye çalıştı iki takım. Süre biraz geçince oyun açıldı. İkinci yarı daha da iyi oldu. Yeterince gol pozisyonları oldu. Biz birini iyi değerlendirdik duran toptan. Defansımızı iyi yaptık1-2 tane daha atabilirdik, değerlendiremedik. Rakip de yakaladı. İyi oyun, güzel oyun. Tur için mutluyuz." dedi.

'Defansif anlamda iyiye gidiyoruz'

Erol Bulut sözlerini, "Biz her hafta üzerine koymaya çalışıyoruz. Defans anlamında iyiye gidiyoruz. Hücum anlamında yeterince gol pozisyonuna giriyoruz. Son vuruşlar, son paslar bazen daha isabetli olmamız lazımSakat, hasta futbolcular oluyor, kart cezalıları oluyor. Hep rotasyona gitmek zorunda kalıyoruz.  Büyük ihtimalle sezon sonuna kadar böyle devam edecek. Rakipler de böyle olacak. 3-4 günde bir devam ediyoruz." ifadeleriyle sürdürdü.

Transfer ve Mesut Özil yanıtı

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Bulut, "1-2 transfer düşünüyoruz. Mümkünse yapmaya çalışıyoruz. Ekonomik durum elverdiği sürece 1-2 transfere çalışıyoruz. Mesut Özil gelişmelerini hep birlikte izleyeceğiz" şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum