14 Haziran EURO 2024 iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, EURO 2024 A Grubu'nda Almanya - İskoçya maçı iddaa tahminlerini kaleme aldı. Turnuva nasıl başlar?

14 Haziran EURO 2024 iddaa tahminleri
14 Haziran 2024 - 00:29 - Güncelleme: 14 Haziran 2024 - 14:40

EURO 2024 A Grubu ilk maçında ev sahibi Almanya ile İskoçya karşı karşıya gelecek. Yazarımız Altan Tanrıkulu da EURO 2024 14 Haziran iddaa tahminleri ile kritik maçı değerlendirdi. İşte Altan Tanrıkulu'nun Almanya - İskoçya maçı yorumu; 

Almanya - İskoçya maçı iddaa tahminleri

''EURO 2024'ün ev sahibi Almanya için taraftarı önünde turnuvaya iyi başlayabilmek için kazanılması gereken bir maç olacak. EURO 2024 öncesi hazırlık maçlarında Ukrayna ile berabere kalıp, Yunanistan'ı son anlarda bulduğu golle yenen Almanya, İskoçya karşısında erken gol bulmaya çalışacaktır. Musiala, HavertzFlorian Wirtz gibi fark yaratabilecek birçok alternatife de sahipler.

İskoçya turnuvada işi zor görünen takımlar arasında yer alıyor. Özellikle oyunun hücum yönünde çok da etkili değiller. Bu grupta da Almanya karşısında işleri çok zor. İskoçya'nın seçkin diyebileceğimiz güçlü rakipleri karşısında genel performansının da iyi olmadığını unutmamak gerek. Mart ayında Hollanda ile oynadıkları hazırlık maçını 4-0, 2023 yılının Ekim ayında Fransa'ya karşı oynadıkları hazırlık maçını ise 4-1 kaybettiler. Bu iki maçtan önce de İspanya ve İngiltere karşısında sahadan yenilgiyle ayrılmışlardı.

Ev sahibi Panzerler'in taraftarı önündeki açılış maçında İskoçya'yı farklı yenmesini bekliyorum.''

  • Tahmin: Almanya kazanır (H1)
  • Oran: 1,48

Yazar: Altan Tanrıkulu

 

Almanya - İskoçya maçı muhtemel 11'ler

Almanya: Neuer, Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstadt, Kroos, Andrich, Musiala, Gundogan, Wirtz, Havertz
İskoçya: Gunn, Ralston, Hendry, McKenna, Tierney, Robertson, McTominay, Gilmour, McGregor, McGinn, Adams

Almanya - İskoçya maçı hangi kanalda?

EURO 2024 A Grubu'nda aynı zamanda turnuvanın açılış maçında Almanya ile İskoçya karşı karşıya gelecek. Bayern Münih'in sahası Allianz Arena'da oynanacak mücadele TSİ 22.00'de başlayacak ve heyecan dolu karşılaşma TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.


EURO 2024 boyunca EURO 2024 iddaa tahminleri için Futboo EURO 2024 kategorisinden gün gün takip edebilirsiniz. Yazarımız Altan Tanrıkulu ve ekibimiz tarafından hazırlanan günün iddaa tahminleri ile kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum