2023 yılının en iyi golleri

2023 yılında yine birbirinden güzel goller seyrettik. Bazıları bizi üzdü, bazıları sevindirdi ama şüphesiz hepsi izlerken çok keyif verdi. İşte 2023 yılında atılmış en iyi goller.

2023 yılının en iyi golleri
31 Aralık 2023 - 07:30
Yine dopdolu bir futbol yılını geride bıraktık. Geçtiğimiz 2023 yılında öyle goller atıldı ki, birçoğu arşivlerde yerini aldı ve yıllar boyunca da hafızalarmızdan silinmeyecek.

Bu gollerden bazıları ezeli rakibe karşı tarihi önem taşıyan gollerken bazıları da estetikliğiyle gözlerin pasını sildi.

Jude Bellingham - Barcelona vs Real Madrid

Real Madrid'de sezonun ilk yarısına damga vuran isim şüphesiz ki Jude Bellingham oldu. Genç yıldız El Clasico'da, takımı 1-0 gerideyken attığı müthiş golle geri dönüşün fitilini ateşledi ve galibiyet golü de 90+2'de yine kendisinden geldi.

Alejandro Garnacho - Everton vs Manchester United

Arjantinli genç yıldızın Everton deplasmanında attığı enfes röveşata golü, bu sezon Manchester United'ın başına gelen en güzel şey olabilir. Garnacho'nun attığı gol, 'Premier League tarihinde atılmış en güzel röveşta golü tartışmalarını başlatırken, Puskas ödülünün de en büyük adayları arasına girdi.

İşte 2023 yılında atılmış en iyi goller:

YORUMLAR

  • 0 Yorum