2024'ün en iyisi Semih Kılıçsoy! Tam 4 hafta...

Siyah-Beyazlılar, Samsunspor karşısında genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un golüyle 1-0 öne geçti. 18 yaşındaki futbolcu 4 haftalık suskunluğunu bozarken 2024 yılının da en iyisi oldu.

2024'ün en iyisi Semih Kılıçsoy! Tam 4 hafta...
14 Nisan 2024 - 09:19 - Güncelleme: 14 Nisan 2024 - 09:21
Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, Samsunspor'la karşılaştı. Galatasaray, Gaziantep FK ve Alanya'ya üst üste kaybeden, Başakşehir'le de berabere kalarak 4 maçtır kazanamayan Kara Kartal kötü gidişatı durdurmak için Samsun karşısına çıktı. Bu sezon camiasına büyük hayal kırıklığı yaşatan Siyah-Beyazlılar'ın krizinde bir yıldız doğdu: Semih Kılıçsoy...

Seri yakalamıştı

Siyah-Beyazlı altyapıdan yetişen 18 yaşındaki futbolcu bu sezon art arda yaşanan krizler sonrasında süre bulmaya başladı. Ligin ikinci devresinden itibaren daha çok forma giymeye başlayan Semih Kılıçsoy golleri de sıralamaya devam ediyor. Ligde üst üste oynanan Hatay, Kasımpaşa, Rize ve Karagümrük ağlarını havalandırmayı başaran genç futbolcu 3 hafta sonra da 2-0 kazanılan Trabzonspor maçında Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri kaydetmişti. Ardından Kayseri'yi boş geçen genç futbolcu, Konya ve İstanbul filelerini de sarsmıştı.

Semih sessizken Beşiktaş kazanamıyor

Beşiktaş'ın kazanamadığı son 4 haftada ise Semih sessiz kaldı. Adeta 'Semih yoksa Beşiktaş yok' dedirten 18 yaşındaki oyuncu bu periyotta sadece son oynanan Başakşehir maçında asist yapmayı başarmıştı. Yıldız adayı, suskunluğunu Samsunspor karşısında bozdu. Ligdeki 10. golünü kaydeden başarılı forvet yine alkışları topladı.

2024'ün en iyisi

Üstelik Semih Kılıçsoy, Süper Lig'de 2024 yılının en skorer ismi oldu. Genç isim, 2024 takvimi içerisinde ligde 9 gol, 3 asistlik performansıyla yıldızlaştı.(Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum