3 İngiliz devi Oğuz Kaan'ın peşinde

Sarı-lacivertliler'in 18 yaşındaki genç yeteneği Oğuz Kaan Güçtekin için İngiliz ekibi Manchester City 4,5 Milyon Euro'luk bir teklif sundu. City'nin yanı sıra Arsenal ve Tottenham da bu transfer için devrede.

3 İngiliz devi Oğuz Kaan'ın peşinde
20 Ağustos 2017 - 14:05

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldız adayı Oğuz Kaan Güçtekin'in peşinde İngiltere'nin dev kulüpleri var. Pep Guardiola'nın takımı Manchester City, Fenerbahçe forması giyen futbolcu için 4.5 milyon sterlin (20 milyon TL) teklif sundu.

İngiliz ekibinin bu teklifi ise Fenerbahçe Yönetimi tarafından geri çevrildi. Sarı-lacivertlilerin Başkanı Aziz Yıldırım daha önce Premier Lig takımının bu yönde bir teklifi olduğunu ifade etmişti. İngiltere'nin ünlü gazetelerinden The Sun bu teklifi doğrularken, genç ön libero için yapılan teklifin reddedildiği bildirildi.

Oğuz Kaan'nın peşini bırakmıyorlar

Teklifin reddedilmesine karşın Manchester City transferden vazgeçmedi. Öte yandan İngiliz kulübü Manchester City'nin daha yüksek teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı Tottenham ve Arsenal gibi ekiplerin de futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı belirtildi. Oğuz Kağan için Almanya'dan da teklifler olduğu öğrenildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum