'45 dakika daha yemezdik'

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'45 dakika daha yemezdik'
22 Aralık 2021 - 22:38
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından konuştu.

İşte Volkan Demirel'in sözleri;

Hem penaltı hem kırmızı kart, sonrasında Caner'in atılması. Kırmızı kartın doğal olduğunu söylüyorlar arkadaşlarımız. Caner'le konuşuyorum, dokunmam veya kötü bir şeyim olmadı dedi. Orada olmadığım için Caner'e inanmak zorundayım

Cevap veremedi

Devre arasında hakeme sorduğumda cevap veremedi. Penaltıdan sonra ikinci bir ceza verilmiyor diye biliyordum ama Caner'in kırmızısına anlam veremedim. Hakemlere saygı duyuyorum, onlar için hiçbir zaman bir şey demeyeceğim

Önemi yok

1 hafta olacak. Formasyonlar, uzun süreli çalışmışsın veya dün gelmişsin... Hiç önemi yok. Önemli olan istemek, hissetmek ve bunu arkadaşlarınla paylaşmak. Benim ne kadar istediğimi onlara anlattım, onlar da beni anladılar.

Gol yemezdik

Belki bir 45 dakika daha oynasak gol yemezdik. Bazı şeylerin örneğini gösterdik diye düşünüyoruz. Savunma nasıl yapılır, 9 kişi nasıl oynanır, hepsini bugün özet bir şekilde göstermeye çalıştık. Benim için güzel bir tecrübe oldu. Takıma teşekkür ediyorum. Başka söylenecek bir şey yok.

Yoğun bir maçtı

Benim için yoğun bir maçtı. Yenilmek ve yenmek futbolun içinde olan şeyler. Benim tek derdim, takıma kendimi ifade edebilmek. Çok kaliteli bir takıma sahibim. Herkese çok teşekkür ederim. Bugün Türkiye'ye takım olma yolunda bir gösteride bulunduk.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum