"5-6 hafta oynayamayacak!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konferans Ligi'nde oynayacakları Ludogorets maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

"5-6 hafta oynayamayacak!"
25 Ekim 2023 - 15:29 - Güncelleme: 25 Ekim 2023 - 18:02
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konferans Ligi'ndeki Ludogorets karşılaşması öncesi basın toplantısında konuştu.

İsmail Kartal henüz ilk 11'e karar vermediğini söylerken sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirtti.

İşte İsmail Kartal'ın açıklamaları:

"Analizlerimizi yaptık"

"Ludogorets analizlerimizi yaptık, maçlarını izledik. Bazı oyuncularının sakatlık sorunu var. Sakatlık dereceleri hakkında bilgimiz yok. Ludogorets 12 yıldır Bulgaristan Ligi'nde şampiyon. İlk kez bu sezon çalkantılı günler geçiriyorlar. Ligin gizli lideri durumundalar. Hocaları değişti, eski hocaları daha önce Ludogortest'te çalıştı. Bu takıma karşı dersimize çalışıyoruz. Tek hedefimiz yüksek özgüvenle maçı kazanmak, 3 puan almak."

"Saha dışıyla ilgilenmiyoruz"

"Hem Süper Lig'de, hem de Avrupa'da maç maç düşünüyoruz. Geriye bakmıyoruz. Önümüzdeki sadece ilk maç olur. Saha dışı ile ilgilenmiyoruz."

"İlk 11'e karar vermedim"

"Ludogorets'in 7-1 mağlup olduğu maçı izledik. Maçın skoru o değil! her gelen top oluyor. Kaleci hataları var. 7 gol yedikleri için hafife alınacak takım değil. Rakibi ciddiye alıyoruz. İlk 11 için karar vermedim. En iyi 11 ile sahaya çıkacağız."

"Serdar Aziz 5-6 hafta yok"

"Emre Mor idmanlara başladı. Serdar Aziz ile ameliyat sonrası konuştuk. 5-6 hafta sonra aramıza dönecek. Dominik Livakovic'te problem yok. Ludogorets maçında oynayabilir."

"Kas sakatlığı ile ilgili sorunumuz yok"

"Sakatlık ikiye ayrılır. Bir kas sakatlığı, iki oyun içinde darbe sakatlığı. Emre Mor, Livakovic, Serdar Aziz darbe sakatlığı yaşadı. Kas sakatlıklarını termal kamera ile tespit ediyoruz. Kas sakatlığı ile sorunumuz yok. 10-14 günlük sakatlıklar diye literatürde geçmez. Tamam!"

Pendikspor maçı

"2.500 kapasiteli stadı olan takım lige çıkıyorsa, bu TFF'nin sorunu. Zeminine, şartlara onlar bakacak. Daha iyi bir zeminde herkes oynamak ister. Bizim stadımıza gelen nasıl iyi şekilde oynuyorsa, biz de her gittiğimiz yerde iyi şartlarda oynamak isteriz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum