5 maddede Ali Koç, Ersun Yanal, Comolli zirvesi

Yanal'ın Başkan Ali Koç'tan bir stoper, bir solbek, bir 8 numara, bir 10 numara, bir de forvet olmak üzere 5 oyuncu istediği ifade ediliyor.

5 maddede Ali Koç, Ersun Yanal, Comolli zirvesi
22 Aralık 2018 - 18:37 - Güncelleme: 22 Aralık 2018 - 21:46

Bir yandan pazartesi günü oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren diğer yandan da sezonun ikinci yarısının planlamasını yapan Fenerbahçe'de bugün önemli bir toplantı gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör Ersun Yanal ve sportif direktör Damien Comolli arasında Kalamış'ta yapıldığı belirtilen bu toplantıda Yanal'ın transfer isteklerini Başkan Koç'a sunduğu ve ikinci yarıyla ilgili hedeflerini dile getirdiği ifade ediliyor.

5 transfer talebi var

1- Yanal'ın Başkan Ali Koç'tan bir stoper, bir solbek, bir 8 numara, bir 10 numara, bir de forvet olmak üzere 5 oyuncu istediği ifade ediliyor.

2- Tecrübeli teknik adamın istediği oyuncuların listesini sportif direktör Damien Comolli'ye vereceği, Fransız teknik adamın da bir an önce bu oyuncuları kadroya dahil etmek için çalışmalara başlayacağı ifade ediliyor.

Tolgay'a onay

3- Ajansspor'da yer alan habere göre; Ersun Yanal Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Tolgay Arslan'ın alınmasına onay verdi. Gerekirse Beşiktaş'a Ozan Tufan'ın takas yoluyla verilmesine de sıcak bakıldığı öğrenildi.

4- Ersun Yanal'ın ayrıca kadro dışı kalan Volkan Demirel, Ozan Tufan, Dirar, Aatıf ve Kameni'yle bir araya gelecek ve bu oyuncularla konuştuktan sonra kararını Yönetim'e iletecek.

Hedef en az ilk 5'e girmek

5- Yanal ayrıca sezonun geride kalan 18 haftasında en az 40 puan toplayarak ligi ilk 5'te bitirmeyi hedeflediklerini Başkan Koç'a ilettiği ifade edildi.

Fotoğraf: radyospor

YORUMLAR

  • 0 Yorum