9 sene önceki tarihi maçın kadroları! CR7 ve Messi

Şampiyonlar Ligi'nde Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, 9 sene sonra karşı karşıya geliyor...

9 sene önceki tarihi maçın kadroları! CR7 ve Messi
08 Aralık 2020 - 12:19
FUTBOO | Cristiano Ronaldo, Real Madrid'den ayrıldığından beri El Clasico'nun eski tadının olmadığını söylesek yanlış olmaz. Dünyanın en iyi iki futbolcusu Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun kapışmasını izlemek büyük bir zevkti. Bu iki efsane futbolcu, La Liga'da birçok kez rakip oldu ama Şampiyonlar Ligi'nde en son 9 yıl sonra aynı sahada olacaklar.

Barcelona ile Juventus'un karşılaşacağı, yani Messi - Ronaldo maçı, Şampiyonlar Ligi'nde en son 9 yıl önce oynanmıştı. 3 Mayıs 2011'de 95701 taraftar önünde Camp Nou'da... 

Messi ve Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı son maçın kadroları;



Kupaya uzanan yol...

Şampiyonlar Ligi'nin 2020/11 sezonunda yarı finalde karşılaşan Barcelona ve Real Madrid arasında Madrid'de oynanan ilk maçı 2-0 kazanan Barcelona, final için avantajlı bir şekilde Camp Nou'ya çıkmıştı. 90 dakika, Pedro ve Marcelo'nun karşılıklı golleriyle 1-1 sona ererken kazanan Messi olmuş, hatta Barcelona o senenin sonunda Şampiyonlar Ligi kupasını da müzesine götürmüştü.

9 yıl sonra yine en büyük arenadalar

Kulüper bazında en büyük turnuva olan Şampiyonlar Ligi'nde tam 9 yıl sonra dünyanın en iyi iki futbolcusu bir kez daha bir araya geliyor. Bu kez Cristiano Ronaldo, Juventus formasıyla Lionel Messi'ye ilk kez rakip olacak. La Liga'da bu ikiliyi birçok kez karşılıklı izledik ama Şampiyonlar Ligi için çok bekledik! 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum