9. teknik direktör aranıyor!

Fenerbahçe, Ali Koç döneminde 9. teknik direktör arayışında... Bugüne kadar 8 farklı teknik direktör ile çalışan Ali Koç yönetiminin yeni tercihi kim olacak?

9. teknik direktör aranıyor!
22 Aralık 2021 - 12:29
Ali Koç, 3 Haziran 2018’de başkan seçildiğinde takımın başında Aykut Kocaman vardı. Ancak Koç, tecrübeli çalıştırıcıyla devam etmeme kararı aldı.

Yarım kalan hikâyesini tamamlamaya gelen Vitor Pereira, lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde kalınca 5.5 aylık yeni hikâyesini de yarım bıraktı.

Kenan Koçak açıklaması

Fenerbahçe yönetimi, A Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz'un yardımcısı Kenan Koçak ile görüşmeyi 3 hafta önce yaptı. Koçak, ekip çalışmalarına dahi başlarken, tazminatının yüksek olduğu bildirildi. TFF yöneticisi Hamit Atıntop, Koçak'ı bırakmaya sıcak olmadıklarını şu sözlerle ifade etti: "Kenan Koçak'ı Fenerbahçe'ye verme niyetimiz yok. Konu kapansın lütfen. Kendisi göreve yeni başladı ve uzun vadeli hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Bir spekülasyon, bir dedikodu vakit kaybettiriyor."

Slaven Bilic en güçlü adaylardan

Fenerbahçe için en güçlü aday durumundaki Slaven Bilic ile haziran ayında görüşülmüş ama anlaşılamamıştı. Hırvat teknik adam o dönem yönetime, "Eğer ocakta ihtiyaç olursa tazminatımı kendim halledeceğime söz veriyorum" demişti.

Çin kulübü BJ Guoan ile 31 Aralık 2022'ye kadar sözleşmesi olan tecrübeli çalıştırıcı, mukavelesini feshetmeyi başarırsa F.Bahçe kendisine imza attırmaya hazır. 53 yaşındaki Bilic, 2013-15 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştırmıştı.

Joachim Löw konusunda son durum

Uzun yıllar Almanya Milli Takımı'da görev yapan ve Dünya Şampiyonluğu yaşayan Joachim Löw, kariyerinin başında (1998-99) Fenerbahçe'yi çalıştırdığı için camiaya, lige ve Türkiye'ye yabancı değil. Yaz döneminde Başkan Ali Koç tecrübeli hoca ile masaya oturmuş ancak, "2020 Avrupa Şampiyonası sonrası bir yıl dinlenmek istiyorum" yanıtını almıştı.

İsmi yeniden gündeme gelen 61 yaşındaki teknik adamın, "Sezon devam ederken takım almayacağım" diyerek tekliflere kapıyı kapadığı bildirildi.

İsmail Kartal'a teklif var mı?

Uzun yıllar formasını giydiği Fenerbahçe'ye 2010'da yardımcı antrenör olan İsmail Kartal, 2014-15 sezonunda teknik adamlık yaptı. 60 yaşındaki hoca, o sezonu ikinci sırada tamamladı. Tecrübeli çalıştırıcı, adaylar arasında gösterilse de henüz kendisine ulaşan bir teklif yok. Yönetimden kimsenin Kartal ile temasa geçmediği gelen bilgiler arasında. (Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum