A Milli Takım gruptan nasıl çıkar? İşte ihtimaller

EURO 2024 F Grubu'nda 2. maçlar tamamlanırken, A Milli Takım Portekiz yenilgisiyle ikinci sırada kaldı. Peki son maçlar öncesi A Milli Takım gruptan nasıl çıkar?

A Milli Takım gruptan nasıl çıkar? İşte ihtimaller
22 Haziran 2024 - 23:33 - Güncelleme: 22 Haziran 2024 - 23:47

A Milli Takım, EURO 2024 F Grubu'nda Portekiz'e 3-0 mağlup olurken, grupta hesaplar da karıştı. Peki 2. hafta maçlarının ardından EURO 2024 F Grubu'nda A Milli Takım gruptan nasıl çıkar? İşte Türkiye'nin gruptan çıkma ihtimalleri;

A Milli Takım, EURO 2024 F Grubu'nda Portekiz yenilgisinin ardından 3 puanda kaldı ve 2 maç sonunda ikinci sırada yer aldı. Portekiz galibiyetin ardından puanını 6 yaptı ve üst tura çıkmayı garantiledi. Grupta Çekya ile Gürcistan ikinci maçlar sonunda birer puana sahip olarak sıralandı.

Türkiye gruptan nasıl çıkar

Türkiye, 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile oynayacağı maçı kazanırsa, EURO 2024'te son 16 takım arasına kalmayı başaracak. A Milli Takım beraberlik alması halinde de adını son 16 turuna yazdıracak.

Türkiye'nin en iyi üçüncülük ihtimali

Türkiye, Çekya'ya mağlup olur, Gürcistan da Portekiz'i yenerse, A Milli Takım son sırada kalarak grup aşamasını tamamlayacak. A Milli Takım, Çekya'ya mağlup olur, Portekiz de Gürcistan'a kaybetmezse, Türkiye grubu üçüncü sırada bitirecek. Bu durumda A Milli Takım, diğer gruplardaki en iyi 4 üçüncü arasına girmesi halinde üst tura çıkabilecek.

Çekya Türkiye maçı ne zaman hangi kanalda

A Milli Takım'ın Çekya ile EURO 2024 F Grubu'ndaki mücadelesi 26 Haziran Çarşamba günü oynanacak. Çekya - Türkiye maçı 26 Haziran'da TSİ 22.00'de başlayacak ve mücadele TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum