A Milli Takım toplandı

Süper Lig’de bugün oynanan karşılaşmalarla sezon tamamlanırken, artık gözler 2018 Dünya Kupası eleme maçı için hazırlanan A Milli Futbol Takımı’na çevrildi. Milliler, 5 Haziran pazartesi günü Makedonya ile özel maçta, 11 Haziran’da ise Dünya Kupası elemelerinde Kosova ile puan mücadelesi yapacak.

A Milli Takım toplandı
03 Haziran 2017 - 17:46

A Milli Takımımızın 5 Haziran Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Makedonya özel maçı ile 11 Haziran Pazar günü Kosova ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme karşılaşması için aday kadroya ilk kez çağrılan Emre Akbaba, Yusuf Yazıcı ve Berke Özer büyük heyecan yaşıyor.

Ay-yıldızlılar 5 Haziran'da Üsküp'te Makedonya özel maçta karşılaşırken, 11 Haziran'da da Arnavutluk'un İşkodra kentinde Kosova ile 2018 FIFA Dünya Kupası eleme karşılaşması oynayacak. 

Grubunda 5 maçta 8 puan toplayan milliler, Kosova karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. 

Bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayan millilerde kadroya ilk kez çağrılan üç isim, Emre Akbaba, Yusuf Yazıcı ve Berke Özer, Fatih Terim’den görev bekleyecek. 

HERKES FORMA BEKLİYOR

Aday kadroya çağrılan Enes Ünal, iki heyecanı birden yaşıyor. Aday kadroya çağrılan genç yıldız, aynı zamanda yeni sezonda İspanya’nın köklü kulüplerinden Valencia’da forma giyecek. 

Bundesliga’da zor günler geçiren ve kümede son anda Wolfsburg’ta forma giyen Yunus Mallı da Fatih Terim’den görev bekleyen isimler arasında. Takımının ligde tutunmasında pay sahiplerinden biri olan milli yıldız, Makedonya ve Kosova maçlarında Fatih Terim’in kozlarından biri olacak. 

BERKE'NİN BÜYÜK HEYECANI

Bu sezon Trabzonspor’un ikinci yarıdaki performansının baş aktörlerinden olan ve ilk kez aday kadroya çağrılan Yusuf Yazıcı da hocasından görev bekleyen isimler arasında. Genç yıldız, sezon boyu gösterdiği performansıyla ligin en değerli oyuncuları arasına girmeyi başardı. 

Fatih Terim’in aday kadroya çağırdığı Altınordu’dan Berke ise ayrı bir heyecan içinde. 17 yaşındaki genç kaleci bu sezon Altınordu ile 1. Lig'de 2 maça çıktı. Adı bir ara Manchester City ile de anılan Berke Özer, U17 Milli Takım'ın yarı finale yükseldiği Avrupa Şampiyonası'ında 5 karşılaşmanın tamamında forma giydi. Genç kaleciyi birçok Avrupa kulübünün yakın takibe aldığı gelen haberler arasında. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum