Aatıf Fenerbahçe'ye karşı oynayacak mı?

Aatıf Chahechouhe'nin sözleşmesinde Fenerbahçe'ye karşı oynamakla ilgili bir madde olmadığını dile getiren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Sakatlığı nedeniyle cuma gününe yetiştirmeye çalışıyoruz. Geçen hafta da birkaç gün idmana çıkamamıştı. Aatıf bizim için önemli. Psikolojik anlamda bizi güçlendiren bir oyuncu. İnşallah maça yetiştirmeye çalışacağız." diye konuştu.

Aatıf Fenerbahçe'ye karşı oynayacak mı?
27 Şubat 2019 - 13:31

Spor Toto Süper Lig'de 2 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Okan Buruk, "Zor bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe stadı, her şey istedikleri gibi gitmese de zor bir atmosfer. Fenerbahçe'nin mutlak kazanması gereken bir maç. Biz ise son üç deplasmanda gol yemeden kazandık. Aynı konsantrasyon ile aynı çizgiyi sürdürmeliyiz. Daha yukarılara tırmanmak için her maçı kazanmak istiyoruz. İyi giden bir çizgimiz var. Bunu sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.

Aatıf Chahechouhe'nun durumu

Takım kaptanı Aatıf Chahechouhe'nin sözleşmesinde Fenerbahçe'ye karşı oynamakla ilgili bir madde olmadığını dile getiren Okan Buruk, "Sakatlığı nedeniyle cuma gününe yetiştirmeye çalışıyoruz. Geçen hafta da birkaç gün idmana çıkamamıştı. Aatıf bizim için önemli. Psikolojik anlamda bizi güçlendiren bir oyuncu. İnşallah maça yetiştirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum