Aatıf'ı Konyaspor ve Rizespor istiyor

33 yaşındaki Faslı futbolcuyu Süper Lig'de başta Atiker Konyaspor ve Çaykur Rizespor olmak üzere isteyen kulüplerin olduğu ifade ediliyor.

Aatıf'ı Konyaspor ve Rizespor istiyor
09 Ocak 2019 - 12:32 - Güncelleme: 09 Ocak 2019 - 18:19

Evkur Yeni Malatyaspor'a Sadık Çiftpınar karşılığında Yiğithan Güveli'yi bonservisiyle, Barış Alıcı'yı da sezon sonuna kadar kiralık olarak veren, Ozan Tufan'ı da Aytemiz Alanyaspor'a kiralık olarak gönderen Fenerbahçe Aatıf Chahechouhe konusunda kararsız kaldı.

Teknik direktör Ersun Yanal, Aatıf'ın hem kanat hem forvet arkası oynaması ve henüz forvetteki transferlerin tamamlanması yüzünden Aatıf'ın ayrılmasına sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Öte yandan 33 yaşındaki Faslı futbolcuyu Süper Lig'de başta Atiker Konyaspor ve Çaykur Rizespor olmak üzere isteyen kulüplerin olduğu ifade ediliyor.

Özellikle Çaykur Rizespor'un bu transfer için çok istekli olduğu ve Aatıf'ı ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor.

Sözleşmesi 31 Mayıs 2019'da sona erecek olan Aatıf Chahechouhe Fenerbahçe'ye 2016-2017 sezonu başında Sivasspor'dan transfer edilmişti.

Tecrübeli futbolcu Ekim ayı başında Fenerbahçe Yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmış, Ersun Yanal'ın göreve gelmesinin ardından Nabil Dirar'la birlikte affedilmişti.

Bu sezon 4 resmi maçta oynayan Aatıf gol ya da asist katkısı yapamadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum