Abdullah Avcı'dan 5 yıllık imza

Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın sezon sonu sona erecek olan sözleşmesini 5 yıl uzattı.

Abdullah Avcı'dan 5 yıllık imza
17 Ocak 2019 - 17:43
Süper Lig lideri Medipol Başakşehir, Abdullah Avcı’nın sözleşmesini 5 yıl daha uzattı.
3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine Avcı'nın yanı sıra Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve yöneticiler de katıldı.
İmza töreninde konuşan Gümüşdağ, “2014’te Başakşehir olarak bir planlamamız vardı. O planlama 5 yıllıktı. Bu süreçte yaptığımız planlar Başakşehir'i bir marka haline getirdi. Son iki yıldır da şampiyonluk yarışında zirveyi zorlayan bir takım haline getirdi. Biz uzun soluklu planlamalar yapıyoruz. Bu planlamalardan dolayı istikrarlı gidişimiz devam ediyor. Bugün 2019-2024 yılına kadar bir sözleşme imzalayacağız. Hocanın kendisi ve ekibiyle bu kulübe çok katkıları var. Ben katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Başakşehir’i uluslararası kulüplerle de iş birliği içinde. Tabii ki 100 yıllık çınarlar var, saygı duyuyoruz ama 5 yıldır başarılı olan Başakşehir de bir alkışı hak ediyor. Bizim amacımız bu kulübü daha büyütmek ve uluslararası alanda ses getirir hale getirmek. Biz saha kısmını hocamıza verdik. 5 yıl beraber olmaktan çok mutluyduk. Bir 5 yıl daha kendisiyle birlikte olma isteğimizi deklare ettik. O da bu düşüncedeydi. Ben hayırlı olsun diyorum” sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum