Abdullah Avcı: Hiç şık olmadı

Tecrübeli teknik adam, "2. gole kadar ivmelenme yaşadık ama sonra bir tükenmişlik gibi, çabuk oyun disiplininden kopan ve basit top kayıpları yapan bir takım görüntüsü vardı. Hiç şık olmadı." şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı: Hiç şık olmadı
18 Ağustos 2019 - 01:07 - Güncelleme: 18 Ağustos 2019 - 01:35

Sezonun ilk maçında Sivasspor'a deplasmanda 3-0 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Avcı şunları söyledi:

- İlk yarıda bizim istediğimiz sistemi yansıtmak istedik, ikinci yarıda oyuncuların alışık olduğu sistemi denedik ama ikisinde de başarılı olamadık.

- Sıcak temas yapan bir takım, bunun için topa sahip olmak lazım. Basit top kayıpları yaparsan, klasik bir geçiş takımı var karşımızda, bunu da yaşadık. 

- 2. gole kadar ivmelenme yaşadık ama sonra bir tükenmişlik gibi, çabuk oyun disiplininden kopan ve basit top kayıpları yapan bir takım görüntüsü vardı. Hiç şık olmadı. 

- Oyunu inceleyeceğiz, oyuncu kendini inceleyecek. Biz de oyuncu da doğru tespitler yapıp bu dönüşü yapmalıyız. Cuma akşamı Vodafone'da daha fazla karakter koyan bir takım olmalıyız.

- Burak önemli bir oyuncu. Şu anda elimizdekini en iyi değerlendirmeliyiz. Transfer için çalışmalar yapılıyor ama önemli olan oyuncu almak değil, doğru oyuncuyu almak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum