Abdullah Avcı oyuncularını kutladı

Süper Lig'in 3. Hafta maçında dün akşam kendi sahasında Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı oyuncularını kutladı
01 Eylül 2019 - 07:31

Süper Lig'in 3. Hafta maçında dün akşam kendi sahasında Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Oyuncuların Avcı şunları söyledi: oynamak istedikleri oyuna inanılmaz derecede cevap verdiğini belirterek, "İlk gole kadar rakip sahada devamlı oynayan, kısa sürede topu geri alan ve bütün organizasyonları deneyen bir takım vardı. İlk yarıda 5,2 saniyede, maçın genelinde ise 7,8 saniyede topu geri kazandık. Caner ve Gökhan topla en fazla buluşan oyunculardı. 3. bölgeye kadar organizasyonları sağlıklı bir şekilde yaptık. Bugün 2 puan kaybettik ama oyun olarak çok şey kazandık." şeklinde konuştu.

Milli aradan sonra takımın ivme kazanacağının altını çizen Beşiktaş Teknik Direktörü, "Takımımız, aradan sonra inanılmaz derece ivme kazanacak. Beşiktaş taraftarı başka, devre arasında takımı içeri girerken çağırdıkları için teşekkür ederim. Maçın genelinde iki pozisyon verdik. Bir gol pozisyonu var bir de direkten dönen pozisyon var. Oyun beni çok memnun etti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu oyunla sonraki maçlarda istediklerimizi alacağız." yorumunu yaptı.

Burak Yılmaz'ın iyileşme süreci ile ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, "Burak değnekleri çıkardı. Milli takım arasından itibaren çalışmalara başlayacak. Gazişehir Gaziantep maçında sağlık ekibiyle konuştuktan sonra karar vereceğiz." açıklamasını yaptı.

Santrfor transferine değinen Avcı, transfer çalışmalarının yönetimle ortak bir şekilde sürdüğünü söyleyerek, "Bu oyun böyle devam ettikçe tabelaya doğru şekilde yansıyacaktır. Forvet seçenekleri fazla oldukça farklı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Lens açıklaması

Abdullah Avcı, oyundan çıkarken protestolara maruz kalan Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens ile ilgili olarak da Hollandalı futbolcunun asist ve gollere ihtiyacı olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum