Abdullah Avcı: Taraftar protestosunda haklı

Abdullah Avcı: Taraftar protestosunda haklı
23 Ocak 2020 - 10:43 - Güncelleme: 23 Ocak 2020 - 15:36

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda TFF 1. Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-2 yenilerek elenen Beşiktaş'ın teknik direktör Abdullah Avcı'dan özeleştiri.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Avcı, "Maçın değerlendirmesi var mı bilmiyorum. Bizim ayağımıza top değmeden gol yemek, sonra 60 dakika uğraşıp öne geçmek ve ardından 4 dakikada bir alt lig takımından 2 gol yemek üzüntü verici. Hedeflerimizden birisi bu kupaydı. İkinci yarı başladığından itibaren hem skorlar hem oyun sıkıntılı gidiyor. Takım adına oyuncu grubu da biz de bunun değerlendirmesini yapıyoruz. Taraftar protestosunda haklı. Buraya gelince iyi şeyler görmek ister, sahanın içinde aksiyon ister. Herkes bunun değerlendirmesini şapkasını önüne koyup yapmalı. Bizim için üzüntü verici bir akşam. Rakibi de tebrik ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Abdullah Avcı, radikal kararlar alıp almayacağı yönünde bir soruyu, "Küçümseme anlamında söylemiyorum ama bir alt lig takımı karşısında iç sahada, gol yiyorsun ve öne geçiyorsun, 4 dakikada geriye düşüyorsun. Öne geçince Atiba'yı oyuna alıp güvenlik önlemi alacağımı mı düşüneceğim? Zaten Atiba'yı çağırana kadar golü yedik. Bugün maç bitti ama henüz durum sıcak. Belki yönetim belki biz toplantı yapmak isteyeceğiz. Buradan tesislere gideceğim. Duruma bakacağız. 18 müsabaka sonunda 10 puan fark var. Şu anda ne söylesem geçerliliği olmayacak. İyi gitmeyen bir durum var" şeklinde yanıtladı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum