Abdullah Avcı: Tüm Beşiktaş camiasını tebrik ediyorum

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, yayıncı kuruluşa telefonla bağlanarak şampiyonluktaki rakibini tebrik etti.

Abdullah Avcı: Tüm Beşiktaş camiasını tebrik ediyorum
28 Mayıs 2017 - 22:58 - Güncelleme: 28 Mayıs 2017 - 23:07

Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışındaki rakibi Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, Siyah-Beyazlıların şampiyonluğunun ardından yayıncı kuruluşa telefon bağlantısı yaptı.

"33 HAFTA YARIŞMAK BÜYÜK BAŞARI"

Abdullah Avcı sözlerine "Şenol Hoca’yı, oyuncuları ve tüm Beşiktaş camiasını tebrik ediyorum. Beşiktaş gibi büyük bir kulüple 33 hafta yarışmak, lider olmak büyük bir başarı. Şampiyonu tebrik ediyorum" diyerek başladı.

"GELECEK SEZON İKİNCİLİK BİZE YETMEYECEK"

Avcı "Biliyorsunuz ligin ilk yarısını namağlup kapatan tek takım bizdik. Bu nedenle böyle bir başarı bekliyordum. Şunu söylemek istiyorum gelecek sezon ikincilik bizim için yeterli olmayacak. Önümüzdeki senenin de şu an planını yaptık. Şampiyonlar Ligi’nde oyun ve oyuncu kalitemizle ilerlemek istiyoruz." diyerek sözlerine devam etti.

"YILIN KARMASINA CENGİZ'İ KOYARIM"

Başarılı teknik adam konuşmasını "Yılın karmasını yaparsak alt ligden buraya gelen Cengiz Ünder’i koyarım. 45 resmi müsabaka oynadı, milli takıma çağrıldı ve iyi performans sergiledi. Emre’yi saymıyorum bile o Türk futbol tarihinin son 50 yılında gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcusu" diyerek sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum