Abdullah Avcı ve Emre Belözoğlu kupa finali öncesi konuştu

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın finalde Atiker Konyaspor'a karşı oynayacak olan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve takım kaptanı Emre Belözoğlu basın toplantısında konuştu.

Abdullah Avcı ve Emre Belözoğlu kupa finali öncesi konuştu
30 Mayıs 2017 - 22:49 - Güncelleme: 30 Mayıs 2017 - 22:59

Yarın Eskişehir’de Ziraat Türkiye Kupası’nda Atiker Konyaspor’a karşı final mücadelesine çıkacak Medipol Başakşehir'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Kaptanı Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

"SEZONU KUPAYLA TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ"

Abdullah Avcı “Her yıl üste koyarak ve oyun kalitesini arttırarak devam ediyoruz. Bu sene iki kulvarda yarışarak, harika bir sezon geçirdik. Bu sezonu kupayla taçlandırmak istiyoruz. Konyaspor da Aykut Kocaman’la devamlı çıkış halinde. İki hak etmiş takım finalde karşılaşacak. Umarım kupayı biz alırız” şeklinde konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN FAIR-PLAY RUHU"

Başarılı teknik adam sözlerine “Final maçında her türlü senaryo üzerine çalışıyoruz. Bu rekabet de tarihteki yerini alacak, önemli olan fair-play ruhuyla güzel bir maç olması. Bizim adımıza 33 hafta 3. sıraya düşmemek ve bunun 17 haftası lider kalmak ve yarışta olmak gelişimimize katkı sağladı. Yarın oynayacağımız maça rahat bir şekilde hazırız” diye devam etti.

"LİGE RENK KATAN İKİ TAKIM"

Kaptan Emre Belözoğlu ise “Yarın önemli ve değerli bir maça çıkıyoruz. Birbirine benzer hedefleri olan ve lige renk katan iki takım güzel bir maç yapacak. Biz herkesin takdirini kazandık ve bu seneyi kupayla taçlandırmak istiyoruz. Kolay maç olmayacak. Hak edenin kazanacağı bir maç olsun” diye açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum