Aboubakar artık sonuç istiyor

Rusya'daki Konfederasyon Kupası'nda yıldızlaşan Beşiktaş’ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar, kulübün artık geleceğine netlik kazandırmasını istediğini söyledi.

Aboubakar artık sonuç istiyor
27 Haziran 2017 - 11:54

Beşiktaş yönetimine çok net bir mesaj yollayan Vincent Aboubakar, takımda kalmaya hazır olduğunu çok net biçimde belirtti.

YALNIZ BEŞİKTAŞ’TA

Pepe trasferini büyük ölçüde bitiren Beşiktaş yönetimi, forvet transferini bitirmek için kolları sıvadı. Siyah beyazlıların ilk hedefi, geçen sezon takımda kiralık oynayan Vincent Aboubakar oldu. Kamerunlu golcünün de Beşiktaş’ta oynamaya sıcak baktığı belirtilirken, futbolcnun yaptığı “Başka kulüpte oynamam” sözü yüreklere su serpti.

İNGİLTERE’YE REDDETTİ

Beşiktaş için tüm gemileri yakan Abobakar, kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Bundan önce İngiltere’den Newcastle United ve Fransa’dan Nantes’in tekliflerini reddeden yıldız futbolcu, Porto ve Beşiktaş bonserviste anlaştığı anda kendisini ‘resmen’ Beşiktaşlı yapacak sözleşmeye imza atacak.

Rusya'da yapılan Konfederasyon Kupası'nda attığı gollerle adından söz ettiren Aboubakar için bir ara Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia edilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum