Aboubakar'dan transfer yanıtı geldi

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Vincent Aboubakar bu sezonki şampiyonluğun kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını söylerken, Galatasaray ve Fenerbahçe iddialarına da açıklık getirdi.

Aboubakar'dan transfer yanıtı geldi
21 Mayıs 2021 - 11:31
Beşiktaş'ın şampiyonluğunda önemli paya sahip isimlerden olan Vincent Aboubakar, sezonu çifte kupayla kapatmalarının ardından hakkında çıkan transfer iddialarına açıklık getirdi.

Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmasını değerlendiren Aboubakar, iki takıma da gitme gibi ir niyetinin olmadığını dile getirdi.

Sezonun değerlendirmesini yapan golcü oyuncu ''Bu sene benim için çok özel bir sene oldu. Çünkü annemi kaybettim. Bu nedenle kupayı ve şampiyonluğu kaybetmemem gerekiyordu, çok çalıştım, başardım. Ben hedefleri olan, her zaman kazanmak isteyen bir futbolcuyum. Bu nedenle takımımın, takım arkadaşlarımın, hocamın, taraftarımın mutlu olmasını yani kazanmasını isterim. Saha içinde ve saha dışında bu coşkumu hiç kaybetmedim, kaybedeceğimi de sanmıyorum''' dedi.

''Fenerbahçe ya da Galatasaray'a gitmeyeceğim''

Transfer iddialarıyla ilgili konuşan Aboubakar, ''Fenerbahçe ve Galatasaray ile adım anılıyor ama ben sadık, gururlu, samimi ve içten bir insanım. Bu kulüplere gitmeyeceğim. Her futbolcu aslında kendi yolunda yürüyor, kendi ismini bir yerlere yazdırıyor. Kararlı futbolcular gittikleri yerlerde bir tarih yazıyorlar. Mesela Pascal Nouma gibi. Nouma burada nasıl bir isim bıraktıysa, ben de bir isim bırakmak için buraya geldim. Her futbolcu için de bu geçerli. Bana 'Kamerun'dan önereceğin kimse yok mu?" diye soruyorlar. Kamerunlu gençler de gerçekten iyilerse, böyle bir şeyi çok istiyorlarsa; gelirler ve yaparlar. Ben öyle yaptım'' ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın'ı da değerlendiren tecrübeli isim ''Sergen hoca bizlere olması gerektiğini gibi davrandı. Kimi zaman sert, kimi zaman anlayışlı ama her zaman bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Ben hoca olsaydım, ya da bir gün hocalık yapacak olursam, oyuncularıma öncelikle sevgi vermeye çalışırım'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum