Aboubakar için Beşiktaş'a sürpriz rakip

Kamerunlu yıldızın bonservis bedelini düşürebilmek için Porto ve Lorient kulüpleri arasında mekik dokuyan siyah-beyazlı yönetimin karşısına Rennes Kulübü de çıktı.

Aboubakar için Beşiktaş'a sürpriz rakip
18 Haziran 2017 - 21:57 - Güncelleme: 18 Haziran 2017 - 22:00

Beşiktaş’ın geçen sezon başında Portekiz’in Porto takımından kiralayarak oynattığı ve attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle de şampiyonlukta önemli payı bulunan Vincent Aboubakar için işi zorlaşıyor.


ESKİ TEKNİK DİREKTÖRÜ İSTİYOR


Şu anda Kamerun Milli Takımı ile birlikte Rusya’daki FIFA Konfederasyonlar Kupası’nda bulunan yıldız futbolcu için Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes’in de devreye girdiği öne sürüldü.


2013-14 sezonunda, Aboubakar’ın da formasını giydiği Lorient takımını çalıştıran  ve şu anda Rennes’in başında bulunan teknik direktör Christian Gourcuff’un transfer için ısrarcı olduğu öne sürüldü.


BONSERVİSTE İKİ KULÜBÜN PAYI VAR


Beşiktaş formasıyla geride kalan sezonda 38 maçta 19 gol atarken 4 de asist yapan Aboubakan’ın bonservisinin yüzde 60’lık bölümü daha önce oynadığı Lorient Kulübü’nde, yüzde 40’ı da Porto’da bulunuyor. Portekiz kulübü, Beşiktaşlı yöneticilerin ısrarı tekliflerine rağmen 10 milyon Euro bonservis bedelinden aşağı inmiyor.


Bu arada, L'Equipe gazetesi, Rennes’in, Fenerbahçe’nin de peşinde olduğu Andre-Pierre Gignac’la da ilgilendiğini yazmıştı.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum